contacteer ons via 0474/06.74.26 of via [email protected]

Succesvol ondernemen start bij een stevig fundament

marketing ondernemerschap Feb 05, 2022

We falen vaak nog voordat we echt begonnen zijn. Mensen schatten vaak verkeerd in wat er nodig is om hun project te voltooien en er een succes van te maken. Natuurlijk is enthousiasme voor elk project belangrijk, maar je mag één belangrijk feit niet vergeten.

Als je onderneemt, onderneem dan écht en denk groot. Je moet voorbereid zijn op de mogelijkheid dat mensen niet meteen geïnteresseerd zijn in wat je aan te bieden hebt. De belangrijkste reden waarom dat zo is heeft ook te maken met enthousiasme. Je potentiële klanten zijn (nog) niet zo enthousiast over je aanbod zoals jij, omdat ze er waarschijnlijk nog niet genoeg over weten. Daarom moet je elk van je projecten aanpakken alsof je leven ervan afhangt. Denk groot in alles wat je doet en wees onredelijk.

Ga voluit

Ga voluit met de vastberadenheid en laserfocus van een topatleet, die een laatste kans krijgt om uit te blinken. Wees bereid om volledig door te gaan totdat je gewenste resultaat een realiteit wordt. Dit is de enige karaktereigenschap die de winnaar onderscheidt van de rest. Ze blijven alles geven tot het einde, tot het laatste fluitsignaal van de wedstrijd.

Wij hebben een speciale aanbieding voor ondernemers met een winnaarsmentaliteit. Het heet de Ondernemen Academie.

De Ondernemen Academie is gemaakt om je te laten zien hoe je alles in je bedrijf kunt stroomlijnen, zodat je je kunt concentreren op massale actie die snel resultaten oplevert!

Eenmaal aanwezig, kan je stap-voor-stap de belangrijkste strategieën en technieken implementeren die je bedrijf nodig heeft om 2022 te domineren. 

De Ondernemen Academie

Dit e-learningplatform draait om het optimaliseren van je hele bedrijf door:

  • Je marketing- en salesprocessen te creëren
  • Je omzet verhogen
  • Je inkomen vermenigvuldigen
  • Je bedrijf opschalen
  • Alomtegenwoordig worden
  • Meer vrijheid creëren

En zoveel meer…

Een ding dat ik in de loop der jaren heb geleerd, is dat hoe meer je bereikt, hoe moeilijker het is om anderen te vinden die begrijpen waar je vandaan komt en, belangrijker nog, waar je naartoe gaat.

Veelal begrijpen anderen de toewijding niet die nodig is om alle rekeningen betaald te houden, of de massale actie en focus die nodig is om je bedrijf te bouwen en te laten groeien. 

Omring je met de juiste personen en bedrijven

Ik begreep het pas toen ik begon om te gaan met andere mensen die de blokkades hebben overwonnen die ikzelf in mijn bedrijf en leven had.

Zeer zelden kan je een vriend of familielid om zakelijk advies vragen, of suggesties om op te schalen, of om kosten te besparen. Ze denken misschien dat ze het beste met je voor hebben, maar vaker zullen ze je gewoon tegenhouden. Daarom willen wij je met Ambiate een omgeving bieden zoals de Ondernemen Academie waar je praktische kennis en inzichten krijgt die zich al honderden keren bewezen hebben bij andere ondernemers die de wens delen om constant te verbeteren en meer te bereiken.

Als je klaar bent om aan de slag te gaan en hulp te krijgen om alles op zijn plaats te zetten en elke visie die je hebt in realiteit om te zetten...

Zet de volgende stap en word lid van Ondernemen Academie.

Be Great,

Joachim Dero
- founder Ambiate